S začiatkom nového roka všetci robíme uznesenia, ktoré začnú znova. Stále sa meníme medzi vyskúšaním nových vecí, ako aj opakovaním starých. To isté možno povedať o našej údržbe krásy. Experimentujeme s novými vzormi krásy, ale pokazí našu pokožku nezdravými návykami. Napríklad využitie riasenky po likvidácii. Je dôležité, aby ste začali rok na pravej nohe a zároveň dodržiavať vzorce tento rok. Týmto spôsobom budete mať pred novým zoznamom krásy Nového roka.

Takže si urobte 2022 ako svoj rok na dosiahnutie vynikajúcej pokožky, ako aj tu je rutinný kontrolný zoznam kozmetické, aby sa váš rok žiarila.

25 novoročné výrobky na kontrolný zoznam krásy pre Radiant 2022

1. Udržujte make -upové náradie čisté pomocou čistých čistiacich prostriedkov
Jedným z krokov, ktoré bežne zanedbávame rovnako, ako by sme nemali nechať naše nástroje na líčenie špinavé. Vďaka nadčasu sú výrobky z líčenia plné rastu baktérií. Aby ste zabránili takýmto problémom, investujte do vynikajúceho vysoko kvalitného čistiaceho prostriedku. Keďže čistenie všetkých vašich kefiek po rýchlom využití by bolo ťažké, môžete využiť čistý čistiaci prostriedok milujúci pokožku s antibakteriálnymi vlastnosťami. Tieto čisté čistiace prostriedky môžu byť rozštiepené na kefy na make -up, ako aj vymazané pomocou papierovej utierky. Dajte si pozor na čisté čistiace prostriedky, ktoré môžu kefy okamžite vyschnúť. Táto metóda, ktorú vyžaduje, nevyložte kefy na vyschnutie cez noc. Toto je perfektná rutina na začatie nového roka.
Zdroj: LinkedIn.com2. Využite očný krém
Mali by ste sa dostať do zvyku aplikovať očný krém dvakrát denne. Toto je nevyhnutná rutina starostlivosti o pleť, ktorú by ste si nemali pamätať na pridanie. Pripomíname, že si môžete umiestniť svoj očný krém vedľa nočného stolíka, aby ste sa prihlásili v noci. Ráno ho môžete vložiť späť do chladničky, aby ste mohli ponúknuť s očami opuchy. Ak vytvoríte rituál na aplikovanie očného krému každý deň, všimnete si rozdiel. Môžete vyskúšať výrobky na ošetrenie očí alebo pracovné séra o opravu očí vhodné na využitie pod očným krémom. Využívajte celoštátne sérum, ktoré zaobchádza s tmavými kruhmi, opuchou, ako aj proti starnutiam vlastností, aby ste sa nafukali, ako aj ošetrovali jemné čiary.

3. Vhodné použitie pera
Suchý, šupinatý, popraskaný pery sú typickým problémom. Balzam na drogérie pre vás môže byť trochu pomáhaný. V takýchto prípadoch môžu byť vaše pery oveľa lepšie ošetrené pomocou hydratačného laku alebo čistiaceho prostriedku. To môže pomôcť eliminovať suché, odumreté kožné bunky z povrchu pery. Využite to, keď alebo dvakrát týždenne s príslušným peram na pery. dodržiavať zvýšenie pomocou hydratačného balzamu alebo ošetrenia pery. Môžete vyskúšať Victoria’s Trick Arbouted Lip Scrub Strawberry, aby ste dosiahli bozkávacie pery.
Zdroj: Poshmark.com4. Práčovň
Vaša hektická rutina by nemala byť dôvodom na to, aby ste sa v noci nevyčistili. V skutočnosti sú ponúkané obrúsky tváre, aj keď cestujete na núdzové situácie, kemping, ako aj ďalšia nepredvídateľná situácia. Mali by ste si ju v noci dôkladne naplniť. Tým sa zmení svet, keď si vyberiete vhodný čistiaci prostriedok pre vaše typy pleti. To znamená, že požadujete výber krémovejšieho roztoku pre suchšiu pokožku a gél bez oleja pre olejovskú pokožku. Umyť svoju dohodu v noci je ešte nevyhnutnejšia pre ľudí, ktorí nosia make -up. V programe času, zanedbanie vašej dohody, ako aj nevylučovanie make -upu v noci môže viesť k nudnej pokožke s vrstvami odumretých kožných buniek. Preto by ste mali trvať niekoľko minút v noci, kým sa rozmaznáva pokožka a dôkladne ju vyčistí. Toto je kontrolný zoznam režimu krásy, ktorú si vaša pokožka úplne zaslúži.

5. Opravte svoje osvetlenie, ako aj zrkadlo
Pripravovať sa každý deň v oblasti, ktorá nevykazuje skvelé svetlo alebo zrkadlo, môže byť zložité. Uvedenie make -upu do tmy môže mať za následok nesprávne miešanie, rozmazanie očí a tiež môže viesť k nepoužívaniu dostatočného rúžu alebo začervenania. Môže sa stať, že vystúpite z domu spokojného s vaším vzhľadom, aby ste rozpoznali nedostatky v spätnom zrkadle vášho auta. Aby ste predišli týmto problémom, opravte primerané osvetlenie a veľké zrkadlo doma. To vám umožní dokonale opraviť.
Zdroj: MustacheBottleOpener.com6. Udržujte rast vlasov tváre pod kontrolou
Voskovanie, závitové, bielenie, ako aj trhanie rastu vlasov, je niečo, čo sme sa nikdy nedostali preč s celým našim životom. Objavili ste však riešenie pre vlasy alebo chlpaté vlasy, ktoré leší vašu čeľusť? Niektoré ženy si môžu vybrať online, čo je úplne posilňujúce, zatiaľ čo iné sa môžu vybrať, aby ho odstránili. Ak chcete nechať odstrániť vlasy tváre, majte na pamäti, že môže časovo náročné. Ak však chcete, aby bol odstránený, bude to všetko na konci. Môžete vyskúšať krém na tvár, aby ste udržali rast vlasov pod kontrolou. Jedným z vynikajúcich produktov je Nair zaoberať sa smotanou okrem iných skvelých možností, takže si vyberte ten, ktorý je pre vás najlepší.

Zdroj: walmart.com7. rekreanullnull